Георги Първанов хвана трипер от 15-годишна ученичка

Президентът Георги Първанов пипнал трипер от 15-годишна девойка. Болестта била диагностицирана от лекари в правителствена болника в кв. „Лозенец” в София преди около два месеца. Екипът медици изпаднал в паника, защото не знаел как да съобщи на държавния глава неприятната новина. Наложило се първо да се посъветват с началника на канцеларията на президента генерал Никола Колев, бивш началник на Генералния щаб. Именно на него се паднала честта да уведоми върховния главнокомандващ, че е заразен.
Като научил лошата вест Първанов се разпсувал като каруцар, разказвали по-късно свидетели на реакцията. Поведението му нямало нищо общо с образа, който хората са свикнали да виждат по телевизията.

Всички доктори, които били в течение на опасната тайна, били предупредени да си държат устата затворени, ако искат да не им се случи нещо много неприятно. Лично генерал Колев раздавал заплахи из правителствена болница сякаш е военно поделение.

Същият следобед на разпит били извикани всички офицери от Националната служба за охрана, които са в екипите по осигуряване на президента. Разпитвали ги генерал Колев и бригаден генерал Димитър Радославов Димитров, началник на Националната служба за охрана и бригаден генерал Стоян Томчев, заместник началник на НСО. Гардовете си признали без бой, че преди време, когато президентът бил на лов някъде в Старозагорско, те били изпратени да докарат някаква девойка, с която имало предварителна уговорка за среща с държавния глава. Взели ученичката от уреченото място и я доставили на Първанов. Какво е ставало след това, те не знаели.

Очевидно е обаче, че не са чели теми за матурите. Момичето след два часа било върнато обратно и предупредено да забрави за срещата. Ако потрябвала, те щели да я намерят отново.

След няколко дни Първанов усетил първите обезпокоителни симптоми. Пред лекарите се опитал да обясни, че вероятно е получил някакво възпаление на пикочните пътища или отделителната система. Медиците си глътнали езиците, защото помислили да не е направен опит за отравяне на държавния глава. Изследванията обаче доказали първоначалните им опасения, след огледа на капките по бельото на Първанов, че става дума за обикновен трипер. Кожно-венерическите спецове изтръпнали от констатацията. Притеснявала ги само реакцията на високопоставения пациент, а не случилото се. През последните години те се били нагледали на случаи на трипер, пипнат от политици и баровци, които ползвали сексуалните услуги на малолетни ученички и прохождащи манекенки. Повечето от тях били от провинцията и водели неконтролиран сексуален живот.

Драмата в случая с Първанов била в това да не научи съпругата му Зорка Първанова. Скандалите в семейството напоследък били все по-чести. Основната причина били похожденията на Георги Първанов. Той нямал задръжки и се пробвал на всяка фуста, която му се мернела пред очите. Само журналистките Велислава Дърева и Венелина Гочева са в безопасност по разбираеми причини, ехидничели гардовете на президента.

Те бързо разпознали и репортерката, за която Люба Колезич пише в „Уикенд”, че се хвалела как я опипвал президента в кабинета си. Според тях ставало дума за Борислава Радоева от „Монитор”.

Още като председател на БСП пък Първанов имал любовна афера с друга репортерка – Мира Баджева, любовница на главния редактор на „Нощен труд” Димитър Шумналиев. Първанов се хвалел, че Баджева е голям майстор на оралната любов. Колегите й и досега спорят кои качества са използвали и двете – Радоева и Баджева за професионална кариера – разтворените крака или острите пера. Засега мненията клонят към сексуалните им таланти. Тази тема, за проститутките в журналистиката, ще я развием отделно, за да разберете, че свободата на словото у нас означава свобода на поведението и много, много порнография.
Интересно дали ще се отпуснат пари за лечение на тийнейджърката, заразила Първанов с трипер, по линия на президентската инициатива „Българската Коледа”, шегували се помежду си лекари от база „Лозенец”.

10 Responses to Георги Първанов хвана трипер от 15-годишна ученичка

 1. Любомир каза:

  Брей, тоя Гоце много палав.

 2. Selene каза:

  В колко блога по-точно сте „релоуднали“ тез новини?!
  Тъй им се пада на ДАНС, да не са ги сваляли. 🙂 Колкото хора са ги чели преди това, сега сигурно са умножени по 100. Да им е за урок.
  Да не говорим, че след тази крута мярка всички започват да вярват в достоверността на написаното много повече отпреди. Първанов надали си умира от кеф. :))

 3. Любомир каза:

  Цензура по руски образец – Данс.

 4. globaluser каза:

  Пернишки ОХО-БОХО. Български Клинтън. ДАНС очевидно е поел ролята на УБО за осигуряване развлечения на велможите и техните чуждестранни гости. Вероятно ще отворят отново врати 2-те школи за правителствени проститутки. /Първо ниво 13~15 годишни – личен асистент, второ ниво 15~18 прикрепени към резиденция и обслужващи гостити и. Пенсиониране с почести на 18 навършени години, получаване апартамент и офицерско звание. При желание осигурена работа по различни посолства в чужбина. Смяна на дъравата през два месеца./

 5. апостолапостоловспамерпремахнатлинк каза:

  Трипер е хванала на баба ти хурката!

 6. globaluse каза:

  Апостолч ти продажно копеле. Пак гъзове ближеш. Жалко, че не оставих да те премаже онова оръдие в Плевен. Плюя и сера на теб говно американско.
  пАРВАН ПРОСТАК ВУЙЧО НА ИДИОТ

 7. globaluse каза:

  Аха, благодаря, дансчете паролете и ги блокира, което е една неевропейска практика.

 8. globaluse каза:

  ЩЕ ИНФОРМИРАМ ЕВРОМИЛ ЗА ДЕСТВИЕТО НА КОЛЕГИТЕ ИМ. АКО СА ИМ КОЛЕГИ ИЗОБЩО.

 9. kapitanbaven каза:

  smqtai kakuv jalkar imame za prezident!!!!

 10. Много лековати клюкарски писания! В нормалните държави такъв случай се нарича атентат срещу Държавния глава с
  използване на биологично оръжие. По тази схема е можело
  да бъде убит чрез заразяване със СПИН. В случая е задъл-
  жително участието на няколко държавни структури и битови
  условия. Вероятно целта е била да бъде дискредитиран, с
  което се създават предпоставки за негативни оценки на
  българските политици и не само на тях. А е можело и да
  бъде ликвидиран.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: