Алексей Петров профилактира Тошо Тошев, В.Гочева, Силва Зурлева и др.медийни босове.Те бесни на ДАНС

Известният отдавна като бандит и отскоро като офицер в ДАНС Алексей Петров изнесъл лекция по проблемите на вътрешната сигурност на медийни шефове. Те били официално поканени в новата сграда на Държавната агенция по национална сигурност от директора на службата Петко Сертов. Бившият съветник на премиера Сергей Станишев обещал да ги запознае с основните задачи, които решава новата структура, както и с последните големи случаи, за които представляват обществен интерес.

Понеже поканата била персонална медийните началници се изсипали накуп с мерцедеси и беемвета за над 1 милион лева, а шофьорите им останали да ги чакат в колите.
На поканата се отзовали с ентусиазъм Силва Зурлева, шеф на Нова телевизия, Венелина Гочева, главен редактор на в. „24 часа”, Славка Бозукова, главен редактор на в. „Стандарт”, съпровождана от своя любовник и директор на изданието Димитър Недков, наскоро изпъден от масонската ложа на Ралчев, Уляна Пръмова – генерален директор на Българската национална телевизия, Тошо Тошев, главен редактор на в. „Труд”, Димитър Иванов – Митьо Гестапото, собственик на в. „Земя” и някогашен шеф на Шести отдел в Шесто управление на Държавна сигурност и други.

След като получили кафе и минерална вода, медийните величия били тотално шокирани от появата на всеизвестния бандит Алексей Петров. Без много обяснения той се заел да профилактира гостите, като се обръщал към тях, наричайки ги „известни журналисти”.
Пръв не издържал гаврата и се възмутил Тошо Тошев. Той запалил вечната си пура и демонстративно се правел на разсеян, разговарял с колеги и не обръщал внимание на обясненията на офицер Петров за елементите на националната сигурност и заплахите от тероризъм. „Тоя мошеник едва оцеля в няколко атентати срещу него от други мутри, сега ни чете морал!”, възмущавал се открито Тошев.

Леко учудване демонстрирал и Димитър Иванов – Митьо Гестапото, който се смятал за по-вещ от лектора по темата. Петко Сертов обаче се бил скрил и нямало на кого да се оплачат и да излеят гнева си големците от медиите. Гестапото е стар познат с Алексей Петров, а през последните години посредничел за охраната на ВИП-персони, за което получавал тлъсти комисионни от Петров. В случая благодарностите не били заради парите, които Петров изкарвал от новобогаташите, а защото успявал да ги подслушва и дори да ги заснеме, без те да разберат, в доста пикантни ситуации. По този начин се сдобил със CD, на което имало богата дама, която прави свирка на млад мъж, който бил любовник на нейна приятелка. Порно случката се разиграла в Боровец. С посредничеството на Гестапото Петров получил достъп и до компанията на млади вдовици на убити подземни босове, които купонясвали с наети мъже и си организирали вихрени оргии, някои от които в комплекс „Макси” на „Симеоновско шосе” в столицата. След това П етров рекетирал дамите за още пари.

Накрая Тошев не издържал и станал да си ходи. След него и други почнали да се извиняват, че имат спешна работа и дори обяди с министри.

Час след уникалното профилактиране Димитър Иванов се обадил на съпартийци от Висшия съвет на БСП и директно ги попитал: „Какво става бе, на тоя Сертов чавка му е изпила акъла. Как може да ни пуска Алексей Петров да ни облъчва. Това е безобразие!”
Тошо Тошев и Венелина Гочева от своя страна веднага се обадили на президента Георги Първанов и му разказали какъв шок са преживели. Върховният главнокомандващ обещал лично да разбере, защо и как Петко Сертов е стигнал до идеята да организира лекции за националната сигурност с лектор Алексей Петров, известен повече с интересите си в наркобизнеса, контрабандата и охранителния бизнес, отколкото с научните си занимания.
Името на Алексей Петров бе замесено в скандала с МВР отпреди няколко месеца. Първо бившият шеф на ГДБОП ген. Ваньо Танов заяви пред парламентарната комисия по вътрешен ред и сигурност, че е имало посредник на срещута между Румен Петков и известнте братя Галеви от Дупница. В своя хашлашки стил тогавашният министър Петков пред същата комисия открито се изцепи, че Танов е „осветил” офицер на прикритие и това е Алексей Петров.

В последствие самият Петров отправи открити предупреждения към ген. Танов да спре да говори и по адрес на столичния кмет Бойко Борисов. Връзката и враждата между Борисов и Петров е много стара, още от времето, когато те са били съдружници във фирма „Будо инвест” ООД. Третият собственик на фирмата е бил небеизвестния бандит Румен Николов – Пашата, който също е бил барета в МВР в предишния си живот на нормален гражданин. Според оперативни данни от онова време, служители на фирмата са се занимавали с рекет и магистрални нападения. Когато стана главен секретар на МВР обаче Борисов замел следите от противозаконните си подвизи извън закона. Именно тогава той се разбрал с Пашата да му е връзката с Младен Михалев – Маджо и останалите сикаджии. Двамата обаче били изцяло срещу Алексей Петров, който ги презирал, че са долнопробни мутри. По същият начин той се отнасял с тях и като председател на Българската федерация по карате.

Офицер Петров е експерт по корпоративна сигурност и антитероризъм, заявил шефа на ДАНС Петко Сертов, когато му се обадил Георги Първанов. Той допълнил, че няма недоразумение и противоречие, тъй като Петров е на щат при тях. Първанов обаче го посъветвал по-малко да го показва, защото хората се дразнят, а и не е съвсем ясно повече престъпник или повече офицер е Петров.

Алексей Петров е „доктор по педагогика”. Спорна фигура в подземния свят. Тези, които го познават добре, считат, че с лекота предава и колегите си от службите и техни планирани операции срещу бандити, за което получава огромни суми. В същото време не се колебае да „закопае” и аверите си от ъндърграунда.

„Ще го шибат манафите с камшик, щото е гаден предател и мазник!” Такава била реакцията на подземен бос, когато научил, че Алексей Петров се заел с покровителството над наркоканал, минаващ от Турция през България. В организирането на новата мрежа участвал лично и доскорошния главен секретар на МВР Валентин Петров, по заповед на министър Румен Петков. Под предтекс, че се проверяват канали за внос на стоки, те всъщност задействали свое трасе за доставка и разпространение на наркотици. „Трябва да осигурим брашънце и пудра захар за дечицата”, обичал да казва Алексей Петров на другия Петров, генерала.

Когато разбрали, че Алексей Петров е офицер от службите, служители на МВР били готови да си хвърлят оставките. „Жална им майка и на МВР, и на държавата щом престъпници се грижат за сигурността!”, заявил шеф на една от службите. Хората били бесни, че професията се компрометира от подобни типове, които колят и бесят” в системата. Те били сигурни, че това е идея на политиците и най-вече на БСП, за да се осигуряват големи потоци пари от незаконна дейност.

ОЧАКВАЙТЕ НОВИ СЕНЗАЦИИ, КОИТО ЩЕ РАЗТЪРСЯТ ДЪРЖАВАТА.

В следващите ни емисии: Очаквайте втора част за подвизите на Алексей Петров в ДАНС. Ще научите как държавата възобнови нелегалните канали за дрога и китайско карго. Как Петров си създаде частна система за следене на граждани, политици, бизнесмени, дипломати и чужденци чрез таксиметрови шофьори. Ще научите също как представителката на ЦРУ в американското посолство в София реагира на действията на Алексей Петров и неговите покровители, а също и реакциите на Държавния департамент по повод събирането на огромни суми за партиите в митническите управления.

One Response to Алексей Петров профилактира Тошо Тошев, В.Гочева, Силва Зурлева и др.медийни босове.Те бесни на ДАНС

  1. Любомир каза:

    ДАНС – наследниците на ДС, а мафиотите в България се чувстват недосегаеми, благодарение на това, че тия служби разпъват огромен чадър над тях. 94 мил. похарчени за подслушване и следене и какво, един бандюга не виждам в затвора от големите, разни кокошки за кражби, има, ама тях не ги подслушваме. Работата е там, че се ползват тия методи за политически цели, например Миков отстрани Петков по тоя начин.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: