Разкриха педофил в тайните служби, оказва се и масон

Сигнал за влизания в педофилски сайтове, получили в ДАНС неотдавна. Засечката направили компютърните ченгета от ГДБОП. Те попаднали на следа, че от компютрите на агенцията някой посещава най-редовно портали с порнографско съдържание, при това свързани с деца. След като получили разрешение да действат под прикритието на специалисти по поддръжката на компютърната мрежа, оперативни работници засекли работното място, откъдето се извършвало влизането в сайтове с голи дечица. Любителят на забранените от закона „удоволствия” се оказал Ангел Тянков. Дългогодишният офицер от контраразузнаването часове наред съзерцавал момченца и момиченца в порнографски фотосеанси и клипове, незаконно качени в интернет. Уговарял си и срещи. Вместо да излети за секунди от службите обаче той бил прикачен към доскорошния офицер на прикритие Алексей Петров. Заслуга за оставането му на работа имал главно бившият вътрешен министър Румен Петков, както и фактът, че Тянков е масон. Той членува ложата, оглавявана от запасния вече генерал проф. Никола Александров. Същата ложа се счита за нелигитимна, тъй като е съставена от хора, разцепили българските масони още докато беше жив собственикът на Мултигруп Илия Павлов. В нея се приемали за членове хора със съмнителни качества, които си плащали или вършели други услуги.

Тянков е юрист по образование. Той присъствал на профилактирането на различни лица от ДАНС. С Петров те разигравали клишето за доброто и лошото ченге по време на така наречените „закуски” в агенцията. Бившата барета натискал и заплашвал „гостите”, а Тянков им предлагал да доносничат и срещу това да си осигурят мирно съвместно съжителстване със службите.

Много колеги от МВР били силно озадачени от новото амплоа на Тянков, тъй като след разкриване на педофилските му наклонности, той е лишен от право да участва в оперативни акции и действия. Самият Алексей Петров, в качеството си на съветник на Петко Сертов, също нямал такива правомощия.

Особено много двамата се старали по отношение на Златко Баретата и някои от главните редактори на медии, които били привиквани под формата на лични срещи с ръководството на ДАНС. По-късно Тянков пресъздавал сценки, в които „поканените” умирали от страх. Особено язвителни били подмятанията за Бойко Борисов и Баретата. Те като разбрали колко компромати има срещу тях, веднага склонили да сътрудничат и обещали да не се изпречват на пътя на двамата „големи” от ДАНС. На столичния кмет дори било подсказано, че Петров е наясно кой и как е организирал преди време атентата срещу нежната му половинка банкерката Цветелина Бориславова. По онова време тя обитавала офис на столичната улица „Раковски”, до сградата на ЦКС. Неизвестни лица заложили бомба в джипа й, която трябвало да се взриви щом Цветелина отвори вратата. Без да подозира нищо обаче жената отключила с дистанционното на ключовете и колата гръмнала. Ударната вълна запратила Бориславова на земята, а потрошени стъкла я наранили по лицето и ръцете. Наложило се да се лекува дълго време в Австрия и САЩ, където и били направени пластични операции. Още тогава хора от службите знаели, че най-вероятно зад атентата стои Алексей Петров, който имал стари сметки за уреждане с Бойко Борисов. Освен това взривът бил поставен по начин, по който били обучавани баретите.

„Аз съм тайното оръжие на властта”, – обичал да казва Петров през последните месеци. Той внушавал на колегите си, че е човекът на премиера в службата и никой не може да го мръдне. Хвалел се, че в предизборната кампания ще унищожи Борисов и неговата партия ГЕРБ.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: